Coffee Break Catch-Up

by

Voor jou geselecteerd, kijk- en leesvoer dat je tijdens je coffee break gelezen wilt hebben. Komt-ie.

 

Scroll galore!

Het is de droom van veel online supergirls: je blog laten uitgroeien tot een internationaal miljoenenbedrijf. Voor Piera kwam die droom uit, met Refinery29. Een sterk online platform, gevestigd in New York, dat gebruik maakt van technologie en data en trouw blijf aan haar unieke tone of voice.

En nu, super smart, deelt Piera samen met haar team álle insights en geheimen achter de site via Refinery’s blog Intelligence. Hop on over om erachter te komen hoe je beelden in een artikel nog mooier kunt maken en hoe Refinery29 voor elkaar heeft weten te boksen dat 10 (!) miljoen mensen maandelijks de site blijven bezoeken.

Op pad met Rens Kroes

Rens Kroes was al te vinden op YouTube met lekkere kookvideo’s, maar sinds deze week is ze ook begonnen met vloggen! Zien? Bekijk ’m hieronder.

Calling all Instagram rookies

Instagram rookie? Kirsten Jassies to the rescue! De social media-expert deelt in haar blogpost tien briljante Instagram tips om binnen no time een pro te worden. Oftewel, zij deed de research, wij hoeven het alleen maar op te volgen. Fijn!

Something to think about…

“There’s room for everybody.” – Chelsea Handler.

Inspiratie voor een goede nieuwsbrief

Kan jouw nieuwsbrief wel een APK gebruiken of maar je er eentje nieuw from scratch? Aranka van ArankaWorld laat vijf leuke ideeën zien voor nieuwsbrieven die niet naar de prullenbak worden gesleept en dus wél worden gelezen. Laat je inspireren!

Get sh*t done

Als daily reminder op je beeldscherm. Download ‘m hier!

 

 

✰ Let’s get social ✰

FacebookInstagramPinterestEmail

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *